Te druk om naar de sportschool te gaan

online fitness coach

Tegenwoordig heeft iedereen het druk, zelfs te druk om iedere dag naar de sportschool te gaan. Toch willen we allemaal sporten en een gezond leven hanteren, door gebruik te maken van een online fitness coach kun je toch je doelen halen. De meeste mensen weten niet precies wat het inhoudt en wat er precies moet worden gedaan, want je zal er zelf achter moeten staan en discipline moeten tonen om je doelen te halen. De schema’s zijn afgestemd op je drukke leven en toch goed vol te houden, met de juiste leefstijl is het blijvend en niet eenmalig. 

online fitness coach

Duidelijkheid wat telt

Wil je gebruik maken van een online fitness coach dan heb je direct duidelijkheid, ook betreft de kosten. Je betaald niet voor iedere sessie kosten, maar een vast bedrag per maand. Het schema is ideaal als je een combinatie kan maken tussen thuis sporten en een aantal keer per week naar de sportschool. Je kunt zelf kiezen voor welk programma je wilt gaan, dit kan variëren van afvallen tot een gezonde leefstijl. Natuurlijk wordt er eerst een intake gedaan om te bespreken wat je doelstellingen zijn, op basis daarvan wordt er een schema opgesteld met doelstellingen per periode. 

online fitness coach

Wat maakt de aanpak anders dan anderen?

Bij kritios.nl wordt de aanpak anders gedaan dan bij andere programma’s, maar nu komt natuurlijk de vraag bij je op wat er dan anders is. Om te beginnen heb je een flexibel programma, ook wat voeding betreft. Geen saaie maaltijden waar geen smaak aan zit, de schema’s zijn geschikt voor mensen die erachter staan om zelf af te vallen of een gezond lichaam te krijgen. De online fitness coach laat je door slim te bewegen en met goede voeding  fit worden. Het programma is niet bedoeld om even snel af te vallen of fit te worden, maar gericht op de toekomst om het daar ook te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *