Small group training Rotterdam

Small group training Rotterdam

Wanneer je liever in een kleine groep, van niet meer dan 8 personen traint, is dit een goed alternatief voor een, één op een training. Personal trainingen waarbij je alle aandacht krijgt van dezelfde coach is natuurlijk altijd duurder. Samen met anderen is zo’n training eigenlijk nog leuker en uitdagender. Je ziet hoe anderen het doen en leert van elkaar. Small group training Rotterdam heeft dezelfde voorwaarden, als wanneer je een personal training zou gaan doen. Je krijgt net zoveel aandacht, de workouts zijn toegespitst op jou doel en behoefte, je kunt op een flexibele manier inboeken en je hebt een financieel voordeel.

Small group training Rotterdam

Je hebt ook de mogelijkheid om met een eigen groep starten met bijvoorbeeld vrienden of familieleden. Maar er is ook de gelegenheid om in een bestaande groep te stappen.

Verschillende workouts

Small group training Rotterdam heeft verschillende small group methodes. Zo is er o.a.de;

Billen WorkOut

Een prima groep waarbij alle aandacht gaat naar de bilpartij en de benen. IJzersterke benen en strakke, ronde billen, wie wil dat nu niet! Deze work-out duurt 45 minuten en het accent ligt geheel op de bil-beenpartij. Wanneer je stevige bilspieren hebt zal dit ook rugklachten en hardloopblessures kunnen voorkomen.

Cor’s core training

Small group training Rotterdam

Je core trainen is één van de beste trainingen voor je lichaam. Het voorkomen van rug- en houdingsklachten kan met een 30 minuten durende Cor’s coretrainingen worden voorkomen. Je gaat er ook nog eens fantastisch uitzien. De focus ligt op de bil- en heupspieren, de rechte- en schuine buikspieren en de rugspieren. Samen met een groepje lekker trainen om sterk en fit te worden.

Full body workout

De full body kracht work out, duurt zo’n 30 minuten en is een pittige training. Wil je graag in vorm komen en je spieren laten zien van de zomer op het strand? Dit is de juiste training, ook om vetten te verbranden. Het resultaat is na een aantal trainingen al te zien en je conditie zal met sprongen vooruit gaan!

Kijk voor alle informatie, openingstijden en tarieven op de website.