Kickboksen om wat af te vallen

Kickboksen Den Bosch

Ik zag al even dat ik verdikt was. Het was hoog tijd om af te vallen. Ik weet dat ik vrij gezond eet, maar ik weet evengoed dat ik gewoon veel te weinig beweeg door mijn kantoorjob. Ik moest dus op zoek naar een nieuwe hobby. Ik was al even geïnteresseerd in kickboksen, daarom ben ik op het internet op zoek gegaan naar kickboksen in Den Bosch. Op deze manier kwam ik dan ook terecht op deze website. Aangezien ik op het internet zag dat je een gratis proefles kon nemen, besloot ik me dit maar te riskeren. Ik kon niets verliezen toch?

Workout

Hoe was mijn ervaring hiermee?

Ik begon met de proefles. Ik vond het immers allemaal wel spannend. Zouden ze wel vriendelijk zijn? Zouden ze me niet uitlachen met mijn slechte conditie? Zou ik wel meekunnen? Eigenlijk viel dit heel goed mee. De medewerkers waren zeer vriendelijk en begripvol. Ik had niet het gevoel dat ze me vreemd bekeken, maar eerder blij waren dat ik de stap had gezet. Alles werd mooi opgebouwd, maar natuurlijk werden we hierin wel extra gepusht om ons tot het uiterste te drijven. Ik was eigenlijk zo tevreden, dat ik ervoor koos om een abonnement aan te schaffen. Ik koos voor de personal training, aangezien ik merk dat ik dit ook echt nodig heb. Het is dan niet zo goedkoop, het is wel doeltreffend merk ik, want ik ga elke keer nu en voel dat ik alles geef op deze manier. Intussen kan ik ook zeggen dat het kickboksen op zich wel helpt. Ik ben intussen al enkele kilo’s afgevallen. Dit mogen er uiteraard meer zijn, dus doe ik lekker verder hiermee! Met andere woorden, ben je op zoek naar een goede plaats om te kickboksen in Den Bosch? Dan vind ik deze plaats zeker en vast een aanrader hiervoor!

Groepsles