Dirk van Duijvenbode niet alleen bekend om zijn prestaties!

XXLdartshop-logo

Het kan zijn dat je de naam Dirk van Duijvenbode weleens hebt gehoord en je bent zeker niet de enige, want de darter is tegenwoordig erg populair. De darter doet het de laatste tijd erg goed, maar dit is niet de enige reden dat die bekend is. Als darter mag je altijd jouw opkomst muziek bepalen en kiezen wat je gaat doen, maar Dirk heeft een kenmerkende opkomst. Dirk zijn opkomst is namelijk heel erg uniek, waardoor die viral gaat. Dirk komt namelijk het podium op met harcore en ook een aubergine, hierdoor is die nogal bekend geworden. Er zit wel een reden achter deze hele opkomst en ook achter zijn bijnaam, want de fans noemen hem ook wel aubergines. Dirk is namelijk helemaal dol op hardcore en de aubergine heeft te maken met zijn werk, want hij werkt op een auberginekwekerij. Dirk zonder aubergine is geen Dirk meer, waardoor die op tv altijd een aubergine bij zich heeft.

Carrière

Dirk van Duijvenbode is natuurlijk niet alleen bekend door zijn leuke opkomst, maar heeft er ook jarenlang hard voor getraind. Hij dart namelijk al van jongs af aan en vindt het het leukste wat er is, maar heeft ook de stap naar prof kunnen maken. Vanaf het jaar 2011 is hij al een professionele darter, want toen begon die aan een groot internationale competitie mee te doen. Die competitie was ook niet zomaar wat, want daar hebben veel andere grote namen in meegedaan. Toch is die pas de laatste jaren bekend geworden, maar dat komt allemaal aan zijn eerste wereldkampioenschap deelname in 2016. Het was zijn eerste grote internationale toernooi, maar daar kwam die helaas tot de laatste 64. In het jaar 2021 wist bijna iedereen uit Nederland van Dirk af, want toen kwam die in de kwartfinale van het toernooi. Hij is dus zeker niet alleen bekend om zijn opkomst, maar ook de prestaties helpen mee.

Dirk van Duijvenbode

Niet alleen darter

Iedereen kent Dirk van Duijvenbode als een darter, maar dat is niet het enige wat die doet. Hij is namelijk ook een hele goede kweker, want hij werkt buiten het darten ook op een auberginekwekerij. Dit is dus ook e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *